Köp på delbetalning

Detta är ett alternativ för räntefri finansiering för köp av produkter/varor på delbetalning. Processen går till enligt följande:

Kunden gör en intresseanmälan hos SME för en produkt/vara, SME utreder sedan ansökan och om den godkänns köper SME produkten/varan och säljer sedan ut till kunden på delbetalning med en fast summa utan någon ränta, extraavgift eller tredjepart.

Det här är ännu ett sätt att underlätta för företagare och privatpersoner att kunna finansiera sina köp. Vi tycker att det ska vara möjligt att köpa produkter och varor utan att behöva betala onödiga extraavgifter. Vi vill täcka så många områden som möjligt inom den ekonomiska sektorn och vi ser det här som en viktig del i detta.

Utredning för denna modell kommer att upprättas så småningom för att se över detaljerna och reglerna för en sådan verksamhet.

Leave a Comment

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
en_USEnglish
Scroll to Top