Vi kan med glädje meddela att vi har skickat in officiella papper för bildandet av SME Fastigheter AB 🏡🥳❗

Genom detta bolag ska vi starta vårt första projekt, fastighetsinvesteringar. Vi har redan gjort lite bakgrundsjobb där vi har kikat på olika fastigheter, vi har några objekt i sikte som första investering.

Vi vill också passa på och välkomna våra nya medlemmar! På senare tid har intresset ökat extra mycket, många vill engagera sig och vara med när en ny halal ekonomisk sektor är på gång. Är du intresserad och har frågor eller funderingar. Kontakta oss så kan vi boka in ett möte.

Mer om bolaget, fastighetsinvesteringar och hur du kan bli medlem i vår kommande Webinar inom kort. På grund av rådande omständigheter Har vi behövt ställa in våra fysiska event, men en positiv sak med Webinar är att vi inte blir låsta till en plats vilket innebär att du kan delta var du än är. Vi kommer ut med mer information om datum och tid när det sker!

Leave a Comment

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
en_USEnglish
Scroll to Top