Fastighetsinvestering

Detta är en idé för gemensam investering i fastigheter, med individuella andelar. Även här skall ett aktiebolag bildas för att köpa fastigheter och sedan hyra ut eller sälja beroende på vad ägarna vill och hur marknaden ser ut. Investerare kan köpa andelar i fastigheterna och sälja andelarna baserat på det aktuella marknadsvärdet. Den här modellen är vad SME kommer att fokusera på främst inledningsvis!

SME skapar ett team som ska utreda möjligheterna för investering genom att titta på vad som finns ute på marknaden och sedan se över lönsamheten i den eventuella investeringen.

Den här modellen är positiv av flera anledningar, bland annat för att bostadsmarknaden är i princip alltid lönsam vilket gör det attraktivt för investerare, vinsterna kan således bli stora för både enskilda investerare och SME som organisation. Att äga fastigheter medför också inflytande och makt, saker som är välbehövliga!

Leave a Comment

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms
en_USEnglish
sv_SESwedish en_USEnglish
Scroll to Top